De schone smeerlap
Pierre Chesnot
 
1819 4 Smeerlap webFrançois Vandermeulen, don juan, bedrieger en leugenaar, slaagt er in om over en weer te jongleren tussen Katrien, zijn vrouw, die hij van plan is te verlaten, Barbara, zijn depressieve maîtresse, Betty, zijn overbemoederende ex en Lesley, zijn allernieuwste vlam. Alles loopt goed tot op de dag dat de vrouwen samenzweren op zijn verjaardag. En dat feestje krijgt een hele bittere nasmaak.

Een nachtmerrie voor elke getrouwde man, schone smeerlap of niet. Maar ontzettend geestig! 
 
In een regie van Frederik Houben treden op: Bart Van Crayevelt, Vera Bortels, Mieke Vandebeek, Nadia Majewski, Katrien Smeets, Berbe Put en Pieter Zurings. 
 
Opvoeringen op 16, 22, 23, 26, 29, 30 maart & 4, 5, 6 april 2019, telkens om 20 u. in zaal Centrum (Hollandsveldlaan 32, Hasselt).
 
Tickets aan € 11, reductietickets aan € 6 en € 10.
 
 
1819 4 De schone smeerlap

Gastvoorstelling
VRIENDINNEN
op 3 en 4 mei 2019
 
Voorstelling van 3 mei 2019: uitverkocht!
 EXTRA VOORSTELLING op zaterdag 4 mei 2019, 20 u.
 
Vertolking: Marleen Merckx (Simonneke uit Thuis) en Annemarie Picard
Regie: Jeroen Maes
Auteur: Ed Vanderweyden
voorverkoop: € 15 - kassa € 16

'Vriendinnen' gaat over een levenslange vriendschap tussen Maria en Florentine. We volgen beide vrouwen vanaf hun jeugdjaren (vlak na WOII) tot op het moment dat ze de pensioengerechtigde leeftijd al lang voorbij zijn. Zoals iedereen onder ons kennen zij succes en tegenslagen, ruzies en verzoeningen, vreugde en verdriet.
 
Humoristische, ontroerende en zeer herkenbare voorstelling over een levenslange vriendschap!
 
1819 5 Vriendinnen poster