MEDEWERKERS GEZOCHT

Bekijk onze vacatures voor vrijwilligers: klik dan hier

of stuur ons een bericht: klik dan hier.

 

MEEWERKEN

heb je zin om mee te werken aan een productie?

Een toneelproductie realiseren, daar komt heel wat werk bij kijken. Het Hasselts Toneel kan altijd nieuwe medewerkers gebruiken, en dat situeert zich op allerlei domeinen. Als je denkt de geknipte persoon te zijn om ons team te versterken, aarzel dan niet en contacteer ons!

 

de spelerskern

Je hebt ooit op de planken gestaan, maar dat is alweer een tijdje geleden? Of je hebt al elders ervaring opgedaan en wil wel eens bij ons een rolletje spelen? Wij bieden getalenteerde spelers graag de mogelijkheid om ons team te vervoegen!

de decorploeg

Op het podium staan is niks voor jou? Geen erg, ook achter de schermen is het fijn werken aan een toneelproductie. Hou je ervan om te knutselen, te timmeren of te decoreren, dan is de decorploeg misschien iets voor jou. Onze decorploeg zorgt er steeds voor dat de ideeën van de regisseur werkelijkheid worden, hoe moeilijk deze ook zijn, wij gaan geen enkel probleem uit de weg.

de technische ploeg

De belangrijkste bezigheid voor de technische ploeg is het uitlichten van het toneelvlak (lampen hangen en richten), verschillende lichtstanden inplannen en die op het juiste moment tijdens de opvoering aanzetten en afwisselen. Hetzelfde geldt ook voor de muziek en het geluid: op vraag van de regisseur zoek je de gewenste muziek en eventueel geluidseffecten. Met wat feeling voor techniek moet dat zeker lukken!

de kledij

Het Hasselts Toneel beschikt over een grote collectie kledij en accessoires uit allerlei periodes.
Wij zoeken een medewerker (m/v) die de inventaris helpt bijhouden en die adviseert bij de kledijkeuze voor de producties. Onderhoud (laten wassen en verstellen) en verhuur van kledij is ook één van de verantwoordelijkheden.