Als eerste productie van het nieuwe seizoen presenteren wij twee leuke eenakters van Peter Aten!
PREMIÈRE VOOR VLAANDEREN !
 
1920 P1 Combi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Blauwe bruiden
Peter Aten

De vrijgezelle zussen Door, Door en Door bewonen het ouderlijk huis in het afgelegen dorpje Weerniks. Ze hebben het goed met elkaar en verwachten niet dat er ooit iets zal veranderen. Tot één van hen een zwijgzame man vindt op het dorpsplein en deze naast de droogmolen in de bijkeuken zet. Vanaf dat moment ligt de hormoonhuishouding van de zussen danig overhoop.
  
Marsmeiden
Peter Aten

Teuntje, Odilia en Katelijn, de oprichtsters van het majorettekorps ‘Nova Gloria’, zijn met een jonge lichting majorettes op weg naar de wedkamp in Oberhambach. De puberende majorettes zijn de dames liever kwijt dan rijk.

Tijdens een toiletstop bij een verlaten benzinepomp palmen de pubers de buschauffeur in en worden de dames tot hun verbijstering gedumpt.
Die geven echter nog niet op en vervolgen te voet de weg naar Oberhambach. Daar wacht namelijk de gouden majoretteschaal die ze eindelijk wel eens willen winnen. 

 
In een regie van Frederik Houben treden op: Vera Bortels, Sally Jans, Inge Drijkoningen en Martine Claesen. 
 
Opvoeringen op 5, 11, 12, 18, 19, 24, 25, 26 oktober 2019, telkens om 20 u. in zaal Centrum (Hollandsveldlaan 32, Hasselt).
 
Tickets aan € 11, reductietickets aan € 6 en € 10.